Gearriveerd!!!! - Reisverslag uit Shanghai, China van Joëlle van Lierop - WaarBenJij.nu Gearriveerd!!!! - Reisverslag uit Shanghai, China van Joëlle van Lierop - WaarBenJij.nu

Gearriveerd!!!!

Blijf op de hoogte en volg Joëlle

10 Februari 2006 | China, Shanghai

Ha lieve mensen,

Zojuist gearriveerd!!! Heerlijk om in een totaal ander land te zijn, het lijkt wel vakantie. We werden opgehaald door medewerkers van het hotel en met een pendelbusje naar 'ons' hotel gebracht. Daar aangekomen kregen we twee uur de tijd om ons op te frissen en om te kleden. Net gelunched met Susan Suo (HR manager)en alles doorgesproken. Inderdaad het Chinese eten is even wennen, maar best lekker. Om 15.30 uur gaan we naar de grote stad zelf met de 'staff bus'. Erg grappig trouwens; ze hebben op elk kruispunt een agent op een plateau gezet die het verkeer regelt. Er zijn gewoon stoplichten maar toch schijnt dit nodig te zijn. Deze man staat er gemiddeld zo'n 12 uur per dag. Erg bizar dus.

Wij beginnen maandag en hebben voor het weekend wat leesmateriaal meegekregen. Waarschijnlijk werken we 8 uur per dag, 5 dagen in de week; echt westers dus!!! Hier hebben Marèl en ik trouwens geen probleem mee.

De hotelkamer is redelijk groot en we hebben uitzicht op het vliegveld, helemaal geweldig.

We gaan nu even uitrusten, want zo'n jetleg is best vermoeiend. Heel erg bedankt voor de leuke reacties, gewoon mee doorgaan dus!

Dikke kus vanuit het Ramada Airport Hotel Pudong Shanghai.

• 10 Februari 2006 - 06:10

Anja:

Hey Joelle..
    Mooi dat je goed ben gearriveerd!! Wordt helemaal leuk daar! Dikke kus van An

• 10 Februari 2006 - 15:13

Je Zussie!:

Heey mop! fijn joh dat alles zo goed is gegaan! Kom maar snel op skype kunnen we lekker kletsen! Ik wil echt alles weten! echt wel rlx van die 5 dagen per week werken! (wel toepasselijk..dat liedje van katie melua is nu op:P) ik ga nu weer verder leren maar hou je site elke dag in de gaten voor een nieuw berichtje;) doe de groeten aan marèl en ik spreek je snel! (hehhe rijmt) ps: ik schaamde me echt kapot op schiphol! maarja mag wel he..je blijft tenslotte een half jaar weg! dikke zoen van je zus!

• 11 Februari 2006 - 08:47

Frederique:

Hoi lieverd,
    Klinkt allemaal er leuk. Hoop dat jullie het erg naar jullie zin hebben daar. Ben benieuwd naar de verhalen over de stad. Hoe het is enzo. Geniet er lekker van. dikke kus

• 11 Februari 2006 - 09:42

Oma Riet:

Fijn dat alles zo goed gaat! Ik had meteen donderdag al een berichtje getypt, maar dat is dus niet doorgekomen. Veel liefs, ook voor Marèl!
    Oma

• 12 Februari 2006 - 10:02

Mona:

hey joelle!! wat fijn dat je goed bent aangekomen enzo. Maak er een leuke tijd van, ben benieuwd naar de volgende verhalen. In maleisie gaat het ook allemaal prima, we zijn al aardig gewend. morgen begint het, ben benieuwd, succes en we spreken elkaar! kus

• 12 Februari 2006 - 13:55

Hilde:

Hey meis,

Super leuk allemaal. Mooi uitzicht op een vliegveld?! ´T is natuurlijk maar waar je in geintresseerd bent... Wij kijken met ons appartement uit op een bouwput met 100 kleine werkende mannetjes!! Rara, wie heeft er een mooier uitzicht?? Bij ons ook alles helemaal goed en leuk.

Groetjes uit het Hilton Kuala lumpur Hotel Maleisie

• 12 Februari 2006 - 14:31

Mariëlle & Wim:

mooi zo!! wij houden wel van goede berichten. het gaat jullie beiden vast luken om jullie visitekaartje in china achter te laten. maar vergeet het thuisfront niet en zet a.u.b. regelmatig hier iets te lezen. dag meiden en een geslaagde eerste werkdag!! dikke zoen.

• 12 Februari 2006 - 14:54

Ellen Rijsterborgh:

Joëlle, wat fijn dat jullie na een goede reis zo'n fijn welkom hebben gekregen in jullie hotel!
    Ik wens jullie een superstart maandag!
    liefs, Ellen.

• 12 Februari 2006 - 21:41

Je Broertje:

Ha meisje,

Heel fijn om te horen dat alles zo goed geregeld is! Geniet ervan! Alvast heel veel succes over een paar uurtjes met je eerste werkdag. Doe de groetjes aan Marèl!

Kus