Na al dat werken eindelijk reizen.... - Reisverslag uit Shanghai, China van Joëlle van Lierop - WaarBenJij.nu Na al dat werken eindelijk reizen.... - Reisverslag uit Shanghai, China van Joëlle van Lierop - WaarBenJij.nu

Na al dat werken eindelijk reizen....

Blijf op de hoogte en volg Joëlle

29 Juni 2006 | China, Shanghai

Ha Lieve Lezers,

Na twintig weken gewerkt te hebben in het Ramada Pudong Airport Shanghai, is het nu tijd om China verder te gaan ontdekken. Marèl en ik vertrekken waarschijnlijk komende zondag om dan de 29ste weer terug te zijn in ons hotelletje.
Onderweg zullen we stoppen in Guilin, Yangshuo, Kunming, Chengdu, Emei, Leshan, Chongqing, Wuhan en weer terug naar Shanghai.
We overnachten zoveel mogelijk in hostels (jeugdherbergen) en zullen af en toe onze mail kunnen lezen en beantwoorden. Blijf dus vooral reageren, en hou me op de hoogte van jullie vakanties.

Als laatste wil ik iedereen nog bedanken voor alle leuke reacties en steun gedurende mijn stage in China en ik kijk er al naar uit om jullie allemaal weer begin augustus te zien!

Dikke Kus vanuit Shanghai!!!!

• 29 Juni 2006 - 07:18

Antoine:

Hoi,

Leuk dat je het naar je zin hebt gehad! Vond het leuk om je belevenissen te lezen ...

Groetjes !

• 29 Juni 2006 - 08:16

Mam:

Zo meisje, het zit er bijna op en nu lekker genieten van een prachtige trip. Jullie hebben mooie plekken uitgekozen om te gaan bekijken. Bijna thuis en daar kijken we enorm naar uit!!
    Een goede reis gewenst en tot de 30e....
    Liefs en ook voor Marèl een dikke kus!
    Antoinette

• 29 Juni 2006 - 08:37

Papa:

Hoi moppie,

Het is dan eindelijk zover. Lekker je stage met uitstekende prestaties volbracht en dan nu lekker op vakantie. Als er iemand vakantie heeft verdiend, dan ben jij dat wel! We zijn supertrots op je! Pas goed op jezelf. We kijken hier uit naar ons weerzien op Schiphol. Wens Marèl ook een fijne vakantie! Voor je vertrekt is het misschien leuk om nog wat overzichtfoto's te maken van het Ramada binnen en buiten; die heb ik nog niet gezien. Lijkt me leuk voor je om later op terug te kijken. Nogmaals een supervakantie en tot weerziens!!
    Kusjes van papa.

• 29 Juni 2006 - 11:20

Oma Riet.:

Ha Lief,Ook ik wens jullie beidjes een heel fijne, welverdiende vacantie. Jullie programma ziet er heel goed uit. Geniet er enorm van en ik kijk ook vast heel voorzichtig uit naar je thuiskomst.Zal me een klap geven!!! Maar eerst fijn relaxen, Kus voor jullie beidjes Oma Riet.

• 29 Juni 2006 - 11:40

Matthias:

heyhoihuplahoi,
    Veel leute en spass machen ginder in china op rondreisje. Hou de oogjes wijd open voor al het mooie ( het minder mooie gaan we hier niet bespreken, als er al mindere mooie dingen zijn in china, wat ik persoonlijk wel denk)dat je nog zal ontdekken. toi toi! Heb je trouwens het wk al kunnen volgen? Toch jammer van het oranje legioen é ;o). Tot in augustus ofzo ( wat gaat die tijd toch snel vooruit ) tot ziens
    ciao mat x

• 29 Juni 2006 - 15:00

Donna:

Hey meis, wil alleen maar ff zeggen: have fun, geniet ervan! en tot in september :) kus Donna

• 01 Juli 2006 - 07:32

Frederique:

Hoi lieverd,
    Kort maar krachtig.
    Geniet lekker van jullie vakantie. Die hebben jullie wel verdiend na al het werken. Tot in Nederland. Liefs en een dikke Frederique

• 03 Juli 2006 - 07:08

Hilde:

Hey meis,

heel veel plezier op vakantie, maak er iets moois van en dan zie ik je hopelijk weer in Augustus.

X

• 03 Juli 2006 - 19:46

Peter En José:

Hoi Joëlle,
    Onze vakantie zit erop.We zijn van 25 mei tot 25 juni naar Zeeland geweest. De eerste week was niet zo best, maar daarna hebben we goed weer gehad.Veel gelezen, geluierd,gewandeld, gefietst, musea bezocht etc.Ik (José) ben weer volop aan het werk. Fijn dat alles zo goed is gegaan en nu genieten van een welverdiende vakantie.
    Tot begin augustus.
    Liefs en kusjes van ons allemaal.

• 04 Juli 2006 - 19:06

Je Broertje:

Ha welletje,

Je bent nu al een paar dagen in Guilin en ik twijfel er niet aan dat je al een hoop prachtige dingen hebt bezocht. Ik heb morgen mijn laatste tentamen en dan heb ik ook eindelijk vakantie. Nou lieverd, geniet van je laatste weken in China, dan kletsen we de 30e weer lekker bij! Liefs van Vin

• 05 Juli 2006 - 20:47

Juud:

Hey meis,

Geniet van je reis! ik ben net terug.. Vlieg overmorgen. Echt raar om weer terug naar Nederland te gaan! Maar we houden contact en gaan ZEKER bij kletsen zodra we weer terug zijn. Ik voel een weekendje maastricht aankomen!!

Dikke kus!

• 06 Juli 2006 - 11:50

Oma Riet:

Ik weet niet wanneer je dit berichtje leest, maar toch van harte gefeliciteerd met grote broer!!! Zijn vacantie begint nu ook gauw. Wim en Marielle komen eind deze week terug, net als Angeline en Jos die een week naar Engeland zijn geweest met Laslo. We zitten hier al een paar dagen te bakken in een hittegolf, maar dat schijnt eind deze week afgelopen te zijn, iets waar niemand rouwig om zal zijn.Meisjes, een heel fijn verder verloop van julllie reis. Liefs en kus, Oma Riet.

• 08 Juli 2006 - 13:43

Wim & Mariëlle:

nou we sluiten ons gewoon aan bij al die mensen voor ons. dus:fijne voorzetting van jullie reis en kom vooral vol verhalen weer terug naar nederland eind van deze maand.ook wij hebben de zomervakantie erop zitten maar hebben de volgende al weer gepland.tja een mens wil wel wat zien hè.jullie ook kennelijk want het programma zit vol.ENJOY !!

• 20 Juli 2006 - 20:10

An:

Hey lieverd!
    Ik kijk er naar uit je weer te zien in Nederland. Het heeft nu lang genoeg geduurd..Ik ben blij dat de tijd hier in Nederland snel is gegaan door allerlei drukte, maar ondanks dat heb ik er veel zin in weer zoals vanouds bij te kletsen..want veel gespreksstof zullen we hebben. Meid heel veel plezier de laatste weekjes en tot gauw. Dikke kus, An

• 30 Juli 2006 - 21:18

Elke:

WELKOM THUIS!!!

• 01 Augustus 2006 - 15:06

An:

Hey Joelle,
    Je bent weer thuis. Super leuk! Ik ben weer bij je in Hapert, heel gezellig. Nu kunnen we weer allemaal leuke dingen doen!! Dikke kus, An